Cadılar Bayramı Mahjong'u 2019 oyunu

reklam
Cadılar Bayramı Mahjong'u 2019
Cadılar Bayramı Mahjong'u 2019Cadılar Bayramı Mahjong 2019, ürkütücü cadılar bayramı temalı bir mahjongdur. Bütün tahtayı temizler misin? Cadılara, iskeletlere, yarasalara ve çok daha fazlasına hazır olun. Aynı cadılar bayramı mahjong taşlarından 2 tanesini birleştirerek tahtadan çıkarın. Yalnızca ücretsiz döşemeleri kullanabilirsiniz. Serbest bir taş başka bir taşla örtülmez ve en az 1 tarafı (sol veya sağ) açıktır. Bu mahjong oyunlarında mücadele etmeniz gereken 15 seviyeniz vardır. İlk 9 seviyedeki şekiller cadılar bayramı temalıdır ve son 6 seviyedeki şekiller rastgeledir. Bu mahjong oyununu istediğiniz kadar oynayabilirsiniz (farklı zorluklarla). İyi eğlenceler. 5/5 2

Oyunu OYNA

Cadılar Bayramı Mahjong'u 2019

Cadılar Bayramı Mahjong 2019, ürkütücü cadılar bayramı temalı bir mahjongdur. Bütün tahtayı temizler misin? Cadılara, iskeletlere, yarasalara ve çok daha fazlasına hazır olun.

Aynı cadılar bayramı mahjong taşlarından 2 tanesini birleştirerek tahtadan çıkarın. Yalnızca ücretsiz döşemeleri kullanabilirsiniz. Serbest bir taş başka bir taşla örtülmez ve en az 1 tarafı (sol veya sağ) açıktır. Bu mahjong oyunlarında mücadele etmeniz gereken 15 seviyeniz vardır. İlk 9 seviyedeki şekiller cadılar bayramı temalıdır ve son 6 seviyedeki şekiller rastgeledir. Bu mahjong oyununu istediğiniz kadar oynayabilirsiniz (farklı zorluklarla). İyi eğlenceler.





Reklam
REKLAM
İlgili Oyunlar